Euronews Taravarit: Si bëni koalicion me VMRO-në që linçoi Ziadin Selën (VIDEO)

Gazetari i Euronews Franko Egro gjatë emisionit të tij të mbrëmshëm ku mysafir kishte kandidatin për kryetar të komunës së Gostivarit nga radhët e Aleancës, Alternativës dhe VMRO-DPMNE-së, Arben Taravari e ka pyetur hapur se si është e mundur të bëj koalicion me partinë e Nikolla Gruevskit i cili gjatë vitit 2017 në Kuvend linçoi Ziadin Selën.

Në vazhdim biseda mes Taravarit dhe Franko Egros:

“Ne jemi duke punuar intenzivisht me VMRO-DPMNE-në pasi VMRO-DPMNE është fituese bindëse në zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut.”

“E keni harruar prillin e vitit 2017 totalisht z.Taravari? Pra kemi të bëjmë me një VMRO krejt tjetër krahasuar me atë të z.Gruevskit kur thuajse u linçuan një numër i madh deputetësh mes tyre edhe kryetari i partisë tuaj!”